Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА www.fortheloveofbeauty.bg

 

1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между For the love of beauty собственик на уеб сайтаwww.fortheloveofbeauty.bg от една страна и потребителите на страниците и услугите, намиращи се на домейн www.fortheloveofbeauty.bg наричан по-долу за краткост Сайтът. Общите условия обвързват всеки потребител, който посещава Сайта, като с натискането на всеки един линк или бутон, разположени на страницата на www.fortheloveofbeauty.bg, потребителят се съгласява и приема да спазва настоящите общи условия.

  Интернет страницата www.fortheloveofbeauty.bg е част от Талиа Трейдинг ЕООД

Седалище и адрес на управлениеСофиябулМакедония 16 Булстат BG 121803836

 2. С отбелязване в полето Приемам Общите условия, потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и декларира, че е запознат и приема Общите условия.

 3. Поръчки на www.fortheloveofbeauty.bg се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

 4. За да закупите стока и/или услуга от нашия Сайт, вие трябва:

4.1. Да имате навършени 18 (осемнадесет) години;

4.2. Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;

4.3. Да сте се съгласили с настоящите Условия за ползване;

4.4. Да посочите точен и валиден телефон и адрес за доставка;

4.5. Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

 5. For the love of beauty може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, имейл. В случай, че не бъде доказана изисквана по-горе информация, това автоматично води до отказ от поръчката със или без допълнително уведомление.

 6. For the love of beauty  си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

 7. При заявка на покупка от Сайта, в случай, че за съответната стока са налице предвидени ценови отстъпки, Вие ще можете да използвате само една от отстъпките, на които имате правопо Ваш избор.

 

8.НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

Плащане с банков превод – поръчката се обработва и изпраща от продавача едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакво заплащане на куриера.

Плащане с дебитна/кредитна карта

Pay Pall

 

В случай, че заплащането по банков път се забави повече от 3 работни дни от извършване на поръчката, For the love of beauty може едностранно да анулира направената поръчка.

 

Данни за плащане:

 

Титуляр на банковата сметка: Талиа Трейдинг ЕООД

 

Банкова сметка: BG02BPBI79421070325501

9. For the love of beauty запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

10. Вие, като потребител, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени съгласно условията по чл.55 от ЗЗП.


При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от дататана която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по връщането на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

 

11. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на www.fortheloveofbeauty.bg (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използвани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни.  www.fortheloveofbeauty.bg се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.

Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

 
12.РЕКЛАМАЦИЯ

Въпреки, че процентът на рекламации е изключително нисък, добре е да знаете, че продуктите от www.fortheloveofbeauty.bg са оргинални продукти на френската марка DARPHIN те са със същата гаранция за качество, каквато е предоставяна от стандартните парфюмерийни магазини. В наш интерес е да уредим Вашата рекламация в най-кратък срок.Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването ѝ.Моля, имайте предвид указанто съдържание на продуктите и начина на употреба, с оглед предотвартаяване на алергични реакции към даден съставка.

  

Моля, изпратете Вашата рекламация на адресСофия, бул.Черни връх 65А

 

13.  For the love of beauty си запазва правото, по свое осмотрение и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените, се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации,  For the love of beauty предоставя на вас („Крайният потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате във и да използвате Сайта. Поръчвайки продукти от магазина на  For the love of beauty (както онлайн, така и по друг начинили приемайки доставката на такива продукти, описани на фактурата, Клиентът се съгласява да бъде обвързан с и приема тези Условия.  For the love of beauty си запазва правото за променя тези условиябез предизвестие, по всяко време и единствено по собствено осмотрение.

  

14.  For the love of beauty не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта. For the love of beauty не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порнография, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на Република България. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушение, се задължава да извести за тях For the love of beauty, за да бъде отстранен линка съм сайта-нарушител.

  

15. 
Продажбата на продукти се регламентира от законите на Република България.