Няма продукти в кошницата.
Търси
Filters

Fibrogene Serum

Подхранващ серум за борба с първи бръчки
Производител: DARPHIN
189,00 BGN
151,20 BGN

D30C - 01 30 мл. 

Интензивен серум, обогатен с пшенични сфинголипиди и екстракт от маслина, Омега 3, 6 и 9 (масло от кориандър) масни киселлини и олигопептиди, който помага за коригирането и намаляване появата на първоначални признаци на стареене, като насочва действието си директно към специфичните нужди на сухата кожа. Намалява видимостта на фините бръчки, възстановява хранителните резерви и поправя защитната бариера на кожата, като я подхранва през целия ден. Лека формула, която моментално облекчава неприятното усещане за опънатост, подобрява еластичността и придава гладък вид на кожата.

Тип кожа: Суха

Състояние на кожата:

Дизбалансиран хидро‐липиден слой / сухота ( силна дехидратация); Поява на линии и 1ви бръчки.

Нужди на клиента:

  • Суха кожа
  • Поява на линии и първи бръчки
  • Липса на еластичност
  • Дискомфорт, усещане за неприятна опънатост

Действие:

Забавя появата на първите линии и бръчки. Подхранва сухата кожа през целия ден. Помага за възстановяването на естествената защитна бариера на кожата.Незабавно премахва усещането за неприятна опънатост породено от силна дехидратация.Подобрява еластичността и мекотата на кожата.

Ключови съставки:

Масло от Карите; масни киселини Omega 3, 6, 9 (масло от Кориандър); масло от Розмарин; Олигопептид; Натриев хиалуронат; пшенични Sphingolipids и екстракт от маслина; екстракт от Siegesbeckia (вид азиатска трева).

Резултати:

  • Забавена поява на линии и първи бръчки
  • Кожата е подхранена през целия ден
  • Усещане за мекота, еластичност и комфорт
  • Незабавно премахва неприятното усещане за опънатост

Дерматологично тестван

Употреба:

Сутрин.Нанасяйте 3 капки върху предварително почистени лице и шия. Масажирайте нежно с върха на пръстите. Последвайте с подходящия Крем.За по‐интензивни резултати нанасяйте Серума и вечер преди Ароматната грижа, след което последвайте с Крема.