You have no items in your shopping cart.
Search
Filters
Ароматна грижа с 8 цветя
Manufacturer: DARPHIN
€143.50

D308-01 15 мл. 

Подмладяващ елeксир, създаден по традициите на аромотерапията, съчетаващ редки, подсилващи блясъка ароматни есенции от 8 скъпоценни цветя: Безсмъртниче, Иланг-иланг, Пачули, Нероли, Роза, Лавандула, Жасмин и Ирис, в комбинация с Витамини А, С & Е, екстракти от фурма и арктична боровинка, богати на Омега 3 & 6 масни киселини. Богатата формула с анти‐оксиданти подхранва кожата и помага за изглаждане на фините и дълбоки бръчки, стяга кожата и възстановява нейните еластичност, здравина и блясък ‐ истинските признаци за младежка кожа. С изключително женствен и чувствен аромат, тази Ароматна грижа е специален начин да се погрижим за своята красота, създавайки усещане за цялостно благоденствие и комфорт и истински подмладена кожа.

Тип кожа: Всеки тип

Състояние на кожата: Зряла кожа с видими фини и дълбоки бръчки

Оплаквания на клиента:

  • Видима липса на еластичност и стегнатост
  • Видими фини и дълбоки бръчки
  • Сивкав и безжизнен тен

Действие: Доставя абсолютен комфорт и възвръща еластичността на кожата. Подхранва и премахва неприятното усещане за опънатост и дискомфорт.

Ключови съставки: Етерични масла от Иланг-Иланг, Нероли, Жасмин, Пачули, Безсмъртниче, Роза, Ирис и Лавандула. Витамин А, С и Е, масла от фурма, арктична боровинка.

Резулатати:

  • Подмладена кожа
  • Възстановени еластичност и мекота
  • Ревитализиран, блестящ вид
  • Дерматологично тестван

Употреба: Вечер - нанасяйте 5 капки върху предварително почистени лице и шия. Масажирайте деликатно. Последвайте с подходящия Крем / Флуид. За по‐интензивно действие нанасяйте подходящ серум преди Ароматната грижа, след което продължете с Крем / Флуид.