You have no items in your shopping cart.
Search
Filters
Регенериращ флуид за блестяща и гладка кожа
Manufacturer: DARPHIN
€65.00

D66N-01 50 мл.

IDEAL RESOURCE Micro ‐ Refining Smoothing Fluid е специфична anti‐agе грижа специално разработена за нуждите на комбинираната кожа, която подобрява естествения процес на обновяване на клетките и помага за изглаждане на бръчки и фини линии. Линиите и бръчките са видимо намалени, неравностите са изгладени, кожата е мека и матирана, тенът е възвърнал младежкия си блясък. Елиминира несъвършенствата, за да разкрие вашата идеална кожа.

Тип кожа: Нормална към мазна

Състояние на кожата:

Първи признаци на стареене

Нужди на клиента:

  • Борба с признаците на стареене
  • Подобряване на блясъка на кожата
  • Хидратация в дълбочина
  • По‐гладка кожа
  • Равномерен тен

Действие:

Kлинично доказано действие насочено към изглаждане на бръчките, подобряване на блясъка и коригиране на неравномерния тен. Подобрява естествения процес на обновяван на клетките, което помага за изглаждане на бръчки и фини линии и елиминира несъвършенствата, за да разкрие идеална кожа.

Ключови съставки:

MICRO REFINING TECHNOLOGY‐ иновация от DARPHIN (N‐Acetyl Glucosamine); Силно абсорбиращи микрочастици (целулозен магнезиев силикат).

Резултати: Борба с признаците на стареене Подобряване на естествения блясък на кожата Коригиране на неравномерния тен Изравнява тена Подпомага за изглаждане на бръчки и фини линии Незабавно дълготрайно матиране

Употреба:

Сутрин и вечер нанасяйте малко количество върху идеално почистени лице, шия и деколте. Без парабени.

Customers who bought this item also bought