You have no items in your shopping cart.
Search
Filters
СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ПЕРФЕКТНА КОЖА
Manufacturer: DARPHIN
€75.00

D03X- 01 30 мл.

Патентован серум против бръчки, който видимо прави кожата перфектна! Високоефективната формула намалява бръчките, като насища в дълбочина поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки на кожата и подобрява текстурата, като изглажда повърхността. Леката формула засилва естествения процес на обновяване на клетките и помага за изглаждане на бръчки и фини линии.

Тип кожа: Всеки тип

Състояние на кожата:

Първи признаци на стареене

Нужди на клиента:

  • Борба с признаците на стареене
  • Подобряване на блясъка на кожата
  • Равномерен тен
  • По‐гладка кожа

Действие:

Действие насочено към изглаждане на бръчките, подобряване на блясъка и коригиране на неравномерния тен. Подобрява естествения процес на обновяване на клетките което помага за изглаждане на бръчки и фини линии и елиминира несъвършенствата за да разкрие идеална кожа.

Ключови съставки:

MICRO REFINING TECHNOLOGY иновация от DARPHIN (N‐Acetyl Glucosamine ); Екстракт от африканско дърво (Ellagitannins ) и др.

Резултати:

Борба с признаците на стареене Подобряване на блясъка Коригиране на неравномерния тен Изравнява тена Подпомага за изглаждане на бръчки и фини линии

Употреба:

Сутрин и/или вечер нанасяйте малко количество преди крем/флуид върху идеално почистени лице, шия и деколте.Без парабени.

Customers who bought this item also bought

Ideal Resource Cream

РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА БЛЕСТЯЩА И ГЛАДКА КОЖА
€65.00

Ideal Resource Light Re‐Birth Overnight Cream

НОЩЕН РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА БЛЕСТЯЩА И ГЛАДКА КОЖА
€65.00